Aansprekend. Toegankelijk. Zorgvuldig

Werk waar ik trots op ben

Adolescentenstrafrecht. Aanpak met perspectief. Informatieve brochure over deze nieuwe aanpak van jeugdcriminaliteit. Mijn rol: samenstelling en teksten. Opdrachtgever: Ministerie van Veiligheid en Justitie. Februari 2014.
Voor dezelfde opdrachtgever: Het verhaal van Angelo. Korte animatie over het adolescentenstrafrecht. Mijn rol: briefing makers, bijdragen aan het scenario. Het adolescentenstrafrecht. Internetrubriek met achtergrondinformatie en een interactieve keuzetool voor professionals

Terughoudend waar het kan, doorpakken waar nodig. Handreiking voor de samenwerking tussen gemeenten en de Raad voor de Kinderbescherming in het nieuwe stelsel voor de jeugd. Mijn rol: samenstelling, redactionele bewerking en aanvullende teksten. Opdrachtgever: Transitiebureau Jeugd (Ministerie van VWS, Ministerie van VenJ, Vereniging Nederlandse Gemeenten), december 2013.

Meerkosten. Informatie over de aftrek van specifieke zorgkosten, de tegemoetkomingen van de Wtcg en andere financiële regelingen voor mensen met een handicap en chronisch zieken. Mijn rol: ontwikkeling navigatiestructuur, eindredactie en teksten. Opdrachtgever: CG-Raad, Utrecht, 2009-2015.

Drang en dwang in een gezin? Prezi over de nieuwe verhouding tussen de gemeente en de Raad voor de Kinderbescherming in het nieuwe stelsel voor de jeugd. Mijn rol: samenstelling. Opdrachtgever: Transitiebureau Jeugd, december 2013.

Het 50-banenplanSerie interviews met cliënten van de Stichting Begeleid Wonen Utrecht (SBWU), die bij de organisatie zelf betaald in dienst zijn gekomen. Mei 2013.

Praktijkaccreditering. Informatie over systematisch verbeteren in de zorgpraktijk voor huisartsen en verloskundigen. Mijn rol: advisering over de navigatiestructuur, teksten. Opdrachtgever: NPA bv, namens het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), 2011-2012.

Waar bemoeit u zich mee. Bespiegelingen over de morele dilemma’s in het werk van de Raad voor de Kinderbescherming. Auteur: drs. W. Theunissen. Mijn rol: samenstelling en (intensieve) redactionele bewerking. Opdrachtgever: SWP Books, Amsterdam, september 2011.

Het participatiebudget in breder perspectief. In gesprek met Herman Wijffels, (toen nog) voorzitter van de SER over de toekomst van persoonsgebonden financiering van zorg, hulp en voorzieningen. Mijn rol: inhoudelijke voorbereiding, interview voor de camera. Opdrachtgever: Per Saldo, november 2005.

De rode loper. De kracht van mensen met een arbeidshandicap in twaalf persoonlijke verhalen. Mijn rol: samenstelling, interviews en essays. Opdrachtgever: Commissie Arbeidsgehandicapten en Werk, maart 2003.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s