Uw verhaal. Mijn communicatie

Teksten, ideeën, beelden. Artikelen, webteksten, presentaties. Penvoering bij beleidsnota’s en rapportages. Interviews. Productie van fotografie, illustraties, drukwerk en online publicaties. Ontwikkeling van integrale communicatie bij projecten en organisatieveranderingen. Websiteontwikkeling, sociale media, bijeenkomsten, interactie.

Zoekt u een hands on strategisch adviseur communicatie of een senior redacteur met een scherp inzicht in organisatievraagstukken en maatschappelijke ontwikkelingen? Neem contact met mij op.

Ik ben gespecialiseerd in jeugdbescherming, gezondheidszorg en sociale zekerheid. Ik kan me snel inwerken op uw specifieke onderwerp. 

Ik werk snel, grondig en ambitieus. Ik weet complexe beleidsontwikkelingen toegankelijk te maken voor professionals of een groot publiek. Ingewikkelde wet- en regelgeving te verhelderen voor de mensen die er mee te maken krijgen. Ik lever graag een doorslaggevende bijdrage aan de doelen van uw project of organisatie. Als sparring partner én met de handen uit de mouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s